Kutatás és innováció
A Wellness by Oriflame-készítmények receptúrájának összeállítása és a készítmények kifejlesztése a legújabb tudományos eredményekre alapozva, Svédországban történt. A természet bölcsességét a tudomány legjavával ötvözve, a szervezet természetes egyensúlyát figyelembe véve fejlesztettük ki egyedülálló és funkcionális étrend-kiegészítőinket, amelyek támogatják szervezetünk optimális működését.
A Wellness by Oriflame-készítmények garantálják a kiváló minőséget és hatékonyságot, és használatuk bizonyítottan biztonságos mindenki számára.
A Wellness-készítményeket széles körben tesztelték, és számos kísérletet végeztek annak alátámasztására, hogy az Oriflame Wellness-készítményei valóban biztonságosak és beváltják a termékígéreteket.
A Wellness by Oriflame tudományos tanácsadói munkájukról és kutatási eredményeikről híres orvosok, nemzetközileg elismert szaktekintélyek. Több éves tapasztalatuk van az egészség és a Wellness területén. A legújabb tudományos eredmények figyelembevételével teszik közzé az emberi szervezet működésével, az egészség és a tökéletes alak megőrzésével kapcsolatos, legújabb ismereteket. A minőség, a hatékonyság és a biztonság tekintetében a Wellness by Oriflame nem köt kompromisszumot!
Tanúsítványok
A németországi Sport és Dopping Kutatóközpont vizsgálatai alapján az Oriflame Italporai és az Astaxanthin megfelelnek a sportolói előírásoknak, és nem tartalmaznak tiltott összetevőket. Töltse le a tanúsítványokat a jobb oldalról.
Tanulmányok
Malmsten C L. Az astaxanthint tartalmazó étrend-kiegészítő bizonyítottan növeli az izmok terhelhetőségét - férfi diákokon végzett, kontrollcsoportos vizsgálat; Carotenoid Science, 13. kiadás, 2008. Tudjon meg többet!
GI Tanulmány - InZone, Natural Balance Shake; Brand-Miller J, Holt S. Sydney University, 2004 Tudjon meg többet!
Yamashita E. Az astaxanthint tartalmazó étrend-kiegészítő hatása a bőr szerkezetére; Carotenoid Science, 10. kiadás, 2006 Tudjon meg többet!
Natural Balance Shake (Eper-/vanília ízesítésű italpor) Tanulmány a testsúlyvesztésről - 1 év tapasztalatai, 2009., Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpont, Svédország, Stig Steen professzor, MD, PhD, Lund Egyetem, Svédország Tudjon meg többet!